میکروفن باسیم

جدیدترین هاپربازدیدترین هامحبوب‌‌ترینپرفروش‌ترینارزان‌ترینگران‌ترین
تعداد نمایش 122448

میکروفن باسیم

انواع میکروفون های با سیم با بهترین قیمت در برند های گوناگون برای شما عزیزان موجود می باشد که بتوانید بهترین انتخاب خود را در این قسمت از سایت شادی ساند در ارتباط با میکروفون های باسیم داشته باشید.

بررسی ویژگی های میکروفن باسیم و تفاوت آن با میکروفن بی سیم

در این محتوا به بررسی ویژگی های میکروفن باسیم پرداخته ایم و تفاوت آن را با میکروفن بی سیم بیان نموده ایم.

میکروفن ها انواع مختلفی دارند و در دستگاه های گوناگونی مانند گوشی های هوشمند، کامپیوترها و سیستم‌ های صوتی حرفه ای استفاده می شوند.. توضیح طرز کار آن ها به بیان ساده این گونه است: میکروفن ها صدای ما یا موسیقی را دریافت می نمایند و سپس این سیگنال ها را به دستگاه‌ های مختلف مانند بلندگوها، کامپیوترها یا ضبط‌کننده ها ارسال  می کنند. این دستگاه‌ ها پس از دریافت سیگنال، آن‌ ها را تقویت یا ذخیره می نمایند. تنوع و گوناگونی مدل های میکروفن باسیم موجود در بازار سبب سردرگمی افراد در حین خرید می گردد. در صورت عدم شناخت کافی نسبت به این دستگاه ها در هنگام خرید، توصیه می شود که از افراد متخصص کمک بگیرید. در ادامه به بررسی ویژگی ها، کاربردها و انواع میکروفن می پردازیم، با ما همراه باشید.

میکروفن باسیم برای ضبط صدا

میکروفن باسیم برای ضبط صدا

ویژگی های میکروفن باسیم

میکروفن باسیم مدل قدیمی میکروفن های امروزی است ولی همچنان خرید و فروش آن در بازار رونق بالایی دارد. یک کابل متصل به انتهای آن می باشد به همین جهت باسیم نامیده می شود. این دستگاه به طور مستقیم و بدون واسطه به پخش کننده، آمپلی فایرها و ... متصل می گردد. برای خرید این میکروفن به بودجه ی کمتری نسبت به سایر میکروفن ها نیاز است. در صورت متصل شدن این میکروفن ها به میکسر، تداخل امواج اتفاق نمی افتد.

این دستگاه می تواند از جنس فلزی یا پلاستیک فشرده باشد. میکروفن از جنس پلاستیک فشرده به دلیل دارا بودن وزن کمتر محبوب تر است. راه اندازی این دستگاه از طریق برق صورت می گیرد. برای این منظور کابل متصل به آن مستقیما به برق وصل می گردد. البته مدل های جدیدتر این دستگاه مجهز به منبع ذخیره انرژی می باشند. این مورد کمک می کند که در صورت قطعی برق بتوان به استفاده از میکروفن ادامه داد. در این میکروفن ها مشکل پیدا کردن فرکانس در برخی از مناطق وجود نخواهد داشت و در مدل های مختلفی موجود هستند.

انواع میکروفن باسیم

میکروفن ها را می توان بر اساس مدل های موجود و کاربردهایی که دارند دسته بندی کرد. البته انتخاب هر نوع میکروفن به نظر مصرف کننده، مکان مورد استفاده از آن و بودجه مورد نظر بستگی دارد. میکروفن های باسیم شامل میکروفن های دستی و یقه ای  هستند که در زیر به بررسی انواع آن ها پرداخته شده است:

میکروفن های داینامیک (Dynamic Microphones): این میکروفن ها بیشتر در پخش زنده (مانند کنسرت) مورد استفاده قرار می گیرند و ماندگاری و دوام آن ها زیاد است. این نوع به دلیل قابلیت جابجایی اجزای درونیشان،  نیازی به آمپلی فایر ندارند. برای استفاده در صداگذاری ها نیز بسیار مناسب هستند.

میکروفن های کاندنسر:(Condenser Microphones) تولید صوت در این دستگاه ها به صورت طبیعی می باشد. در استودیوها و برای ضبط صدای ابزارهای گوناگون، بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. دارای حساسیت زیادی هستند به همین دلیل ممکن است اعوجاج بالایی داشته باشند. به دلیل حساس بودن نیاز به مراقبت بالایی دارند. برای ابزار آلاتی مانند گیتار مورد استفاده قرار می گیرند.

میکروفن های شات گان (Shotgun Microphones): این میکروفن ها برای ضبط صدا در فیلم، تلویزیون و ... کاربرد دارند. نوع کاربرد این میکروفن ها به علت توانایی آن ها در ضبط صدا از یک سمت (یعنی تمرکز بر منبع خاص) است. این مدل برای صدابرداری در فواصل دور نیز کاربرد دارد.

میکروفن های یقه ای (Lavalier Microphones): این میکروفن ها بسیار محبوب هستند و کاربرد گسترده ای دارند زیرا قابلیت نصب به لباس را دارند و کوچک هستند. قابل استفاده در برنامه های تلویزیونی، تولید پادکست، مصاحبه و ... هستند.

 میکروفن باسیم

انواع مختلف میکروفن باسیم

نکات قابل توجه در هنگام خرید

میکروفن های باسیم در انواع مختلفی در بازار وجود دارند. هر کدام از این مدل ها کاربردهای متفاوتی نیز دارند. انتخاب هر مدل با توجه به محیط مورد استفاده و کاربرد آن صورت می گیرد. میزان حساسیت و ضبط جزئیات در انتخاب نوع میکروفن بسیار اهمیت دارد. کیفیت، نوع برند و قیمت نیز بر روی انتخاب نهایی تاثیر گذار هستند. برخی از برندها دارای کیفیت بالایی هستند، این مورد بر روی قیمت نهایی موثر است و سبب افزایش قیمت آن ها می گردد.

الگوی قطبی این دستگاه ها نیز بسیار مهم است. الگوی قطبی به این معنی می باشد که میکروفن ها صوت را از چند دریافت می دارند. مثلا برخی از دو جهت و برخی از تمام جهات می توانند صدا را دریافت کنند. به محدودیت حرکت در این دستگاه ها دقت کنید زیرا اگر نیاز باشد که شما مدام در حال حرکت و جابجایی باشید این میکروفن ها برای شما مناسب نیستند. به قابلیت تعمیر در صورت خراب شدن و استفاده مجدد از آن ها نیز دقت نمایید.

تفاوت میکروفن باسیم و بی سیم

میکروفن ها شامل دو دسته هستند:

این دو نوع میکروفن از جهاتی با هم تفاوت دارند که در زیر به آن ها می پردازیم.

اولین تفاوت این دو در نوع منبع تغذیه آن ها می باشد. نوع باسیم به وسیله اتصال سیم به برق تغذیه می شوند به همین خاطر کیفیت صوت بهتر و نویز کمتری دارا می باشند. میکروفن سیمی به دلیل دارا بودن کابل دارای محدودیت در جابجایی هستند. میکروفن های بی سیم به حالت شارژی و باطری خور در بازار موجود هستند و نیاز به شارژ شدن و تعویض باتری دارند.  

میکروفن بی سیم قابلیت اتصال به بلوتوث دارند. این مورد ممکن است بر روی کیفیت صدا و قطعی آن تاثیر بگذارد. این نوع از میکروفن ها برای سخنرانی ها بسیار کاربرد دارند.

 میکروفن باسیم

انواع میکروفن موجود در بازار

سخن آخر

در این محتوا به بررسی ویژگی ها و انواع میکروفن باسیم موجود در بازار پرداختیم. تفاوت آن با نوع بی سیم را بیان نمودیم. توصیه می شود در صورت نداشتن اطلاعات کافی در مورد میکروفن، حتما از کارشناسان متخصص در این حوزه مشاوره دریافت نمایید زیرا مدل های بسیار متنوعی از میکروفن وجود دارند که هر یک برای مکان ها و کاربردهای خاصی مورد استفاده قرار می گیرند. به این صورت که اگر در حوزه موسیقی نیاز به استفاده از میکروفن دارید از میکروفن های طراحی شده برای عرصه موسیقی باید استفاده کنید. با توجه به میزان حساسیت شرایط و مکان های کاربرد آن ها به بررسی جزئیات دقیق میکروفن ها بپردازید و مناسب ترین آن ها را انتخاب نمایید.