میکروفن پیجینگ
خرید میکروفن پیجینگ
میکروفن پیجینگ یک نوع میکروفن مخصوص اعلام و اطلاعرسانی در اماکن عمومی مانند ادارات، فروشگاهها و فرودگاهها است. این میکروفنها با قابلیت تقویت صدا و کاهش نویز، پیامها را با وضوح بالا به شنوندگان منتقل میکنند.
میکروفن پیجینگ یک بلندگوی یک طرفه است. این سیستم را به وفور در کلینیک ها، بیمارستان ها، اماکن عمومی، فروشگاه ها، مراکز اداری، تونل ها، دانشگاه ها و ... مشاهده کرده اید. کاربرد آن ها بیشتر برای اطلاع رسانی افراد حاضر در یک یا چند ساختمان است. طرز کار این دستگاه به این گونه است که صوت را ضبط نموده به آمپلی فایر انتقال می دهد و پس از آن به واسطه ی بلندگوها پخش می کند.
این سیستم ها در آغاز به صورت آنالوگ و برای یک محیط کوچک طراحی شده بودند. میکروفن های پیجینگ در ابتدا به صورت میکروفن ها و اسپیکرهای آنالوگ وجود داشتند. با پیشرفت علم و تکنولوژی این دستگاه ها با عنوان پیجینگ صوتی تحت شبکه روانه ی بازار شدند.
میکروفن پیجینگ تحت شبکه در اکثر سازمان ها و اماکن مورد استفاده قرار می گیرد و بر اساس شبکه های IP عمل می کند. این دستگاه ها می توانند صدا را با کیفیت بسیار بالا منتشر کنند و به راحتی به کامپیوترها متصل می شوند. در این صورت می توان آن ها را به نحو موثری مدیریت کرد. در ادامه محتوا به بررسی جزئیات در مورد میکروفن پیجینگ می پردازیم.
میکروفن پیجینگ
بررسی انواع میکروفن پیجینگ مورد استفاده از آغاز پیدایش تا کنون
میکروفن پیجینگ، یکی از تجهیزات اساسی برای شرکت ها و سازمان ها به شمار می رود. این دستگاه می تواند اطلاع رسانی را به صورت فوری و در سطح وسیع انجام دهد. میکروفن های پیجینگ در ابتدا به صورت آنالوگ تولید شدند و با پیشرفت علم، نوع تحت شبکه آن ها تولید و روانه بازار شد که کاربرد گسترده تری دارند. در ادامه به تشریح هر یک می پردازیم:
میکروفن پیجینگ آنالوگ
این دستگاه از روش قدیمی برای پخش صدا استفاده می نماید. یعنی برای اتصال میکروفن ها، آمپلی فایرها، بلندگوها و ... از سیم کشی استفاده می شود. همه ی تجهیزات توسط سیم به یکدیگر متصل می شوند تا توانایی انتقال صدا را داشته باشند. از این نوع میکروفن پیجینگ برای سازمان ها و شرکت های کوچکی که به دنبال یک روش کاربردی جهت پخش صدا هستند استفاده می شود. این سیستم هزینه ی کمتر و نصب آسان تری نیز دارد.
خرید میکروفن پیجینگ
میکروفن پیجینگ تحت شبکه
این دستگاه ها در انواع بی سیم و رومیزی وجود دارند. این نوع میکروفن به سوییچ شبکه متصل می شود. در این سیستم برای ارتباط با میکروفن های موجود در یک مکان مشخص کافی است که میکروفن های داخلی آن ناحیه را شماره گیری نمود. میکروفن های پیجینگ در برابر گرد و خاک مقاوم هستند و عمر و ماندگاری بالایی دارند.
میکروفن پیجینگ رومیزی: این نوع حالت کله غازی و انعطاف پذیر دارد. در مدل رومیزی از هندست استفاده نمی شود و بیشتر در قسمت های حراست و نگهبانی مورد استفاده قرار می گیرد. حالت رومیزی آن باعث افزایش تمرکز اپراتور می شود.
میکروفن بی سیم: این مدل میکروفن ها فاقد سیم هستند. همین ویژگی آن ها باعث افزایش آزادی حرکت می شود و بیشتر برای سخنرانی و پخش زنده مورد استفاده قرار می گیرند. در حالت کلی شامل یک پایه ثابت جهت اتصال به شبکه و دو میکروفن بی سیم هستند.
انواع پیجینگ صوتی
میکروفن های پیجینگ را می توان بر اساس نوع کاربرد تقسیم بندی نمود. اصولا میکروفن های پیجینگ در دو دسته قرار می گیرند: میکروفونهای داینامیک و میکروفن های کاندنسر.
میکروفونهای داینامیک (Dynamic Microphones): این مدل از میکروفن های پیجینگ با دوام و مقاوم هستند. در مکان هایی که میزان صدای و نویز زیادی وجود دارد (مانند مکان های شلوغ و صنعتی) مورد استفاده قرار می گیرند.
میکروفونهای کاندنسر (Condenser Microphones): این مدل از میکروفن های پیجینگ بسیار حساس هستند و جزئیات بیشتری را ضبط می کنند. برای راه اندازی به منبع تغذیه نیاز است. در مواقعی که باید ضبط صدا با کیفیت بالایی انجام شود مورد استفاده قرار می گیرند.
سیستم پیجینگ
نکات انتخاب میکروفن پیجینگ مناسب برای فضای کاری
انتخاب میکروفن پیجینگ مناسب برای محیط کاری به رعایت چند نکته وابسته است. در ادامه به بررسی این نکات می پردازیم.
زیرساخت های موجود را چک کنید. منظور این است که وجود شبکه داخلی در محل مورد نظر و امکان کابل کشی شبکه را بررسی نمایید. در صورت وجود این ویژگی می توانید از پیجینگ تحت شبکه استفاده کنید. این دستگاه ها بسیار منعطف، کاربردی و ساده تر هستند. در صورت عدم وجود کابل کشی شبکه می توان از سیستم پیجینگ آنالوگ استفاده کرد. لازم به ذکر است که این مدل با برق راه اندازی می گردد. این مدل نیز کارکرد خوبی دارد ولی مثل نوع تحت شبکه منعطف نیست و امکانات آن را ندارد.
امکان ارتقای میکروفن پیجینگ وجود دارد. در صورت ارتقای این دستگاه ها می توان از آن ها عملکرد بسیار بهتری را انتظار داشت. فقط این مورد را در نظر بگیرید که قصد ارتقای کل سیستم را دارید یا تنها قسمتی از آن.
به مساحت ساختمان و تعداد کاربران دقت کنید. این مورد بر روی انتخاب نوع میکروفن پیجینگ بسیار تاثیر گذار است. هر چه تعداد کارمندان و کاربران در فضای کاری بیشتر باشند به تجهیزات بیشتری از قبیل میکروفن، اینترکام تحت شبکه و ... نیاز پیدا خواهید کرد.
برای نصب میکروفن پیجینگ در کارخانه ها این مورد را در نظر بگیرید که در قسمت هایی مانند خطوط تولید و اتاق کنترل حتما به این دستگاه نیاز خواهید داشت. با توجه به وسعت کارخانه مسلما تعداد تجهیزات مورد نیاز متغیر است. در ساختمان های اداری این دستگاه در مکان هایی مانند راهرو، فضای عمومی برای اطلاع رسانی به عموم و ... نصب می شوند.
مکان نصب میکروفن پیجینگ بسیار اهمیت دارد. مثلا اگر نیاز به نصب آن در محیط بیرون است باید این دستگاه به شرایط جوی و گرد و خاک مقاوم باشد.
با توجه به بودجه خود بهترین دستگاه ممکن را خریداری نمایید. میکروفن پیجینگ آنالوگ قیمت و هزینه نصب کمتری دارند ولی میکروفن های پیجینگ تحت شبکه به مقدار بودجه بیشتر و هزینه نصب بالاتری نیاز دارند. با توجه به کیفیت و دوام بالای میکروفن پیجینگ تحت شبکه خرید آن ها مقرون به صرفه تر است.
سخن آخر
در این محتوا به بررسی انواع میکروفن پیجینگ پرداخته و نکات ضروری هنگام خرید نیز بیان شد. میکروفن های پیجینگ انواع متفاوتی دارا هستند که در این محتوا به برخی از آن ها اشاره شد. توصیه می گردد در صورت عدم آگاهی و شناخت از این محصول، قبل از خرید از افراد متخصص در این عرصه مشاوره دریافت کنید.