آمپلی فایر
آمپلی فایر
انواع آمپلی فایر را میتوانید در این بخش از سایت شادی ساند با بهترین قیمت و کیفیت مناسب مشاهده و سپس آن را تهیه نمایید.آمپلی فایر از مهم ترین دستگاه های ممکن در لوازم صوتی و تصویری می باشد.

آمپلی فایر Ecler مدل eHMA 60

میکسرStudiomaster مدل + Clab XS5

میکسر صدا Studiomaster مدل Club XS-10Plus

میکسر صدا Peavey مدل PV10 BT

آمپلی فایر رکمونت PureAcoustics مدل AZ-2U-3240

آمپلی فایر رکمونت PureAcoustics مدلAZ-2U-1120
بررسی انواع آمپلی فایر موجود در بازار
در این محتوا به بررسی انواع آمپلی فایر موجود در بازار پرداخته و ویژگی هر یک را بررسی خواهیم کرد.
آمپلی فایرها به دستگاه هایی اطلاق می شوند که صدای ورودی را به صدای با کیفیت بسیار بالاتر بدل می نمایند. نوع آمپلی فایر بر روی کیفیت خروجی، قدرت و وضوح آن بسیار اثرگذار می باشد. آمپلی فایرها توانایی تقویت صدای ضعیف ورودی را برای پخش با کیفیت بیشتر در بلندگو ها دارند. انتخاب انواع آمپلی فایر فایر به نوع استفاده، مکان مورد نظر و ... وابسته است. آمپلی فایر منتخب برای فروشگاه، مترو، اماکن اداری و ... با هم تفاوت دارند. در صورت عدم انتخاب صحیح نوع آمپلی فایر با توجه به مکان مورد نظر، شنیدن صدای پخش شده بسیار ضعیف است به طوری که با بلند کردن آن هم کیفیت آن افت می کند.
آمپلی فایر رومیزی
نکات مهم جهت انتخاب انواع آمپلی فایر
جهت خرید آمپلی فایر مناسب باید به نکاتی توجه کنید تا به کیفیت مورد نظر با توجه به مکان مورد استفاده دست یابید.
- پهنای باند آمپلی فایر که در اصل محدوده ی فرکانس تقویت کننده می باشد را بررسی کنید.
- به میزان نویز دقت داشته باشید. نویزها همان صداهای اضافی هستند که به صورت ناخواسته با صوت خروجی همراه می شوند و باعث افت کیفیت آن می گردند.
- بالاترین حد صوت را بررسی کنید.
- قدرت صوت ورودی، میزان ثبات (یعنی توانایی ثابت نگه داشتن کیفیت خروجی) را کنترل کنید.
- بازده دستگاه از مهمترین ویژگی های آن می باشد. این میزان به نسبت مقدار توان خروجی و مقدار توان مصرف شده بستگی دارد.
- قدرت خروجی آمپلی فایر باید با توان بلندگو های مد نظر تناسب داشته باشد.
- امپدانس آمپلی فایر باید با امپدانس بلندگو ها یکی باشد.
- تعداد کانال های مورد نیاز را بررسی کنید. مثلا برای سیستم های استریو آمپلی فایر دو کانال و سینمای خانگی به دستگاه چند کانال نیاز است.
- به محل کاربرد و تناسب آمپلی فایر برای مکان مورد نظر حتما دقت داشته باشید.
- به قابلیت های اضافی دستگاه دقت کنید. این قابلیت ها شامل تعداد ورودی ها، تنظیمات صدا و ... می باشند.
- به نوع انرژی مصرفی دستگاه نیز دقت کنید.
خرید آمپلی فایر
دسته بندی انواع آمپلی فایر
آمپلی فایرها انواع متفاوتی دارند. آمپلی فایرها از نظر کلاس، تعداد ورودی و خروجی و توان تقسیم بندی می شوند.
دسته بندی از نظر کلاس
انواع آمپلی فایرها از نظر کلاس شامل موارد زیر می باشند:
آمپلی فایرهای کلاس A: این نوع برای تولید کیفیت صدای بسیار بالا کاربرد دارد و از نوع آنالوگ است. در دستگاه های صوتی حرفه ای و استودیویی، موسیقی سنتی، جاز و ... کاربرد دارند. نویز این دستگاه ها بسیار کم می باشد. به علت توان کمتر در تولید صدای باکیفیت، میزان تولید گرمای بیشتری دارند. میزان انرژی مصرفی بالایی را دارا می باشند.
آمپلی فایرهای کلاس B: در این نوع به دلیل تقسیم سیگنال ورودی به دو قسمت، انرژی کمی مورد استفاده قرار می گیرد. میزان حرارت تولید شده در آن ها کمتر می باشد و نیاز به خنک کننده ندارند و از نوع آنالوگ هستند. به همین دلیل بیشتر برای مصرف های خانگی کاربرد دارند. در این نوع آمپلی فایر ممکن است به علت کنترل غیر دقیق سیگنال، نویز ایجاد شود. کیفیت صدای کمتری نسبت به کلاس A دارد.
آمپلی فایرهای کلاس AB: این مدل ترکیبی از کلاس A و B می باشد. دارای توان بالایی هستند و اکثرا برای اسپیکرهای خانگی، سینمای خانگی و ... به کار برده می شوند. این دستگاه ها صدای با کیفیت بالا و بدون نویز ارائه می دهند و انرژی کمی مصرف می کنند. نیاز به خنک کننده دارند.
آمپلی فایرهای کلاس C: کیفیت صوت خروجی راندمان این نوع نسبت به مدل های A و B بیشتر است. در فرکانس های بالا صوت خروجی با صوت ورودی متفاوت است. این به معنی آن است که اعوجاج بالایی را دارا می باشد. این نوع دارای بهره وری بیشتری در مقایسه با کلاس های A و B می باشد و از نوع دیجیتال است.
آمپلی فایرهای کلاس D: این نوع از آمپلی فایرها قابلیت تولید توان بالایی دارند. این در حالی است که توان مصرفی، حرارت تولید شده و مصرف انرژی کمتری نسبت به سایر مدل ها دارا می باشند. این مدل از تکنولوژی دیجیتال بهره می برند به همین خاطر تنظیم دقیق خروجی در آن صورت می گیرد. این کلاس، راندمان بالایی نیز دارد.
آمپلی فایرهای کلاس G: این نوع در توان های بالا کاربرد دارد و پرمصرف ترین نوع آمپلی فایر است. از نظر کاربرد مانند نوع AB می باشد. در این نوع از چند منبع تغذیه استفاده می شود و این مهمترین تفاوت این کلاس با سایر کلاس ها است.
کلاس H: ولتاژ منبع تغذیه این مدل در سطح پایین می باشد. دارای مدار کنترل های بیشتری می باشد. راندمان این نوع از آمپلی فایر نرمال و از منبع تغذیه بهینه تری برخوردار است.
انواع آمپلی فایر موجود در بازار
آمپلی فایر ها از نظر ورودی و خروجی:
آمپلی فایر یک کانال: جهت استفاده از ساب ووفر کاربرد دارد و فرکانس صدای متناسب را برای آن ایجاد می کند. کیفیت صدا را به نحو عالی برای ساب ووفر فیلتر می نماید.
آمپلی فایر دو کانال یا استریو: برای استفاده از یک جفت باند و همچنین برای اوقاتی که نیاز به صرف بودجه کمتری جهت راه اندازی ساب ووفر است، مورد استفاده قرار می گیرد.
آمپلی فایر سه کانال: این مدل از ترکیب دو نوع یک کانال و دو کانال تولید می گردد. قابلیت استفاده برای ساب ووفر، بلندگوهای فول رنج و میدرنج را دارا می باشد.
آمپلی فایر چهار کانال: این نوع می تواند برای استفاده از دو جفت باند و یا یک جفت باند همزمان با ساب ووفر به کار برده شود. این مدل دارای تنظیمات مجزا برای دو کانال است. کیفیت خروجی خوبی دارد و برای استفاده از ساب ووفر قدرت قابل قبولی ارائه می دهد.
آمپلی فایر پنج کانال: این مدل برای کاربرد بلندگو در استیج ها و ساب ووفر می باشد. دارای تنظیمات کاملی است. اصولا یک کانال مونو برای استفاده از ساب ووفر دارد.
آمپلی فایر شش کانال: اگر سیستم مورد نظر حاوی قطعات زیادی باشد از این مدل استفاده می شود. مثلا در حالتی که از سه جفت باند استفاده شود. این مدل را می توان با استفاده از بریج جهت راه اندازی ساب ووفر نیز استفاده کرد.
دسته بندی از نظر توان خروجی:
انواع آمپلی فایر از نظر توان خروجی نیز به پنج دسته زیر تقسیم می شوند:
آمپلی فایر اولترا میکرو: این مدل توانایی تقویت سیگنال های خیلی خیلی ضعیف را دارا می باشد. این سیگنال ها می توانند به اندازه چند نانو ولت باشند.
آمپلی فایر میکرو: این مدل توانایی تقویت سیگنال های خیلی ضعیف را دارا است. این سیگنال ها می توانند به اندازه چند میکرو ولت باشند.
امپ سیگنال ضعیف: این مدل برای افزایش کیفیت سیگنال های بین میکرو ولت و ضعیف کاربرد دارد. این سیگنال ها در حد چند میلی ولت هستند.
امپ قدرت: این مدل می تواند برای تقویت سیگنال های متوسط استفاده شود. این سیگنال ها به اندازه چند ولت یا کمتر هستند.
امپ پرقدرت: این مدل برای تقویت سیگنال های بیشتر از سیگنال های میانه (در حد چند ولت) استفاده می شود.