میکروفن استودیویی

جدیدترین هاپربازدیدترین هامحبوب‌‌ترینپرفروش‌ترینارزان‌ترینگران‌ترین
تعداد نمایش 122448

خرید میکروفن استودیویی

میکروفن استودیویی یکی از تجهیزات ضروری برای ضبط صدا با کیفیت بالا در استودیوهای موسیقی، پادکست و تولید محتوا است. این میکروفن‌ها با حساسیت بالا و کاهش نویز، جزئیات دقیق و صدایی شفاف را ثبت می‌کنند.

میکروفن از کاربردی ترین دستگاه ها در عرصه موسیقی و ضبط صدا است. این ابزار مبدل صدا به الکتریسیته می باشد. میکروفن ها انواع مختلفی دارند که یکی از آن ها میکروفن استودیویی است. این میکروفن در استودیوهای موسیقی و هنری مورد استفاده قرار می گیرد. به این ترتیب می توان با استفاده از این نوع میکروفن بر روی صدا تنظیمات بسیاری انجام داد. برای انجام هر یک از امور استودیویی از میکروفن مخصوص استفاده می شود. تا پایان این مطلب همراه ما باشید تا به انواع آن ها و ویژگی هایشان بپردازیم.

بهترین میکروفن استودیویی موجود در بازار کدام است؟

بهترین میکروفن استودیویی موجود در بازار کدام است؟

 

انواع میکروفن استودیویی موجود در بازار

میکروفن های استودیویی انواع مختلفی دارند که هر کدام نیز برای کاربرد خاصی مورد استفاده قرار می گیرند. در ادامه انواع میکروفن استودیویی را بررسی می کنیم.

مدل کاندنسر

این میکروفن برای ضبط جزئیات مورد استفاده قرار می گیرد و حساسیت بالایی را دارا می باشد. این دستگاه شامل یک دیسک فلزی و دیافراگم طویل و باریک می باشد. پخش صدا در این میکروفن توسط تغییر ولتاژ خازن موجود در آن صورت می گیرد.

مدل داینامیک

این میکروفن دوام و مقاومت بالایی نسبت به سایر میکروفن ها دارد. طرز کار این دستگاه به این صورت است که در اثر حرکت دیافراگم، سیم پیچی موجود در میدا مغناطیسی نیز تکان خورده و تولید صدا می کند. این ابزار در فرکانس های بالا، حساس نیست و دارای دوام بیشتری می باشد. در برابر ضربه نیز مقاومت بیشتری دارد. این مدل بیشتر برای ضبط صدای گیتار و درامز کاربرد دارد.

مدل ریبون

طرز کار این میکروفن بر اساس سرعت مولکول های هوا می باشد. این دستگاه از قطعات بسیار کوچکی ساخته شده است که در صورت کوچکترین واکنش دچار تکان شدید می شوند. این امر موجب می شود که سیگنال صوتی به الکتریکی مبدل شود. از زمان پیدایش رادیو این میکروفن نیز روانه ی بازار گردید و به عنوان یکی از بهترین میکروفن ها شناخته شد.

از معایب آین دستگاه می توان به ظریف بودن آن اشاره کرد که به همین دلیل در فضای باز قابل استفاده نیستند. در سری های جدید این دستگاه تلاش شده است که مقاومت آن نیز افزایش یابد.

میکروفن usb

این دستگاه ها از جدید ترین میکروفن های موجود در بازار هستند و از قابلیت هایی چون تبدیل کننده ی آنالوگ به دیجیتال و تقویت کننده های داخلی بهره می برند. نسبت به سایر میکروفن ها پیشرفته تر می باشند. این دستگاه قابل اتصال به کامپیوتر هستند و به این ترتیب می توان بلافاصله صوت را ویرایش نمود.

خرید میکروفن استودیویی

خرید میکروفن استودیویی

 

جهت خرید میکروفن استودیویی به چه نکاتی توجه کنیم؟

مهمترین موردی که باید مورد بررسی قرار گیرد نوع و شرایط استفاده از میکروفن است یعنی قرار است برای انجام چه کاری از این میکروفن استفاده شود؟ آیا برای شرایط عادی (استودیوهای کوچک) مورد استفاده قرار می گیرد یا برای استودیوهای بزرگ و حرفه ای؟ دومین مورد بررسی میزان حساسیت کار و انتخاب میکروفن با توجه به آن است. مورد دیگر نیز میزان بودجه لازم برای خرید میکروفن است. با توجه به بودجه تعداد میکروفن های منتخب گستره ی محدود تری را شامل می گردد. در این حالت می توانید دستگاه ایده آل را با درنظر گرفتن میزان بودجه ی خود مشخص کنید.

مشخصات یک میکروفن استودیویی خوب

میکروفن های استودیویی انواع گسترده و قابلیت های متفاوتی دارند. این مورد در استودیوهای بزرگ و حرفه ای ملموس است و انواع میکروفن های استودیویی در آن وجود دارند. این تفاوت قابلیت ها باعث وجود ویژگی های مختلف در آن ها شده است. در میان میکروفن های استودیویی فقط میکروفن داینامیک دارای مقاومت بالا می باشد و با مقدار بودجه کمتری قابل خریداری است. این مدل در برابر ضربه نیز مقاوم می باشد.

ولی در برخی شرایط میزان حساسیت و ظرافت کار بسیار بالا می باشد و انتخاب میکروفن مناسب بسیار اهمیت دارد. لازم به ذکر است که برای هر شرایط، میکروفن مخصوص به آن طراحی و تولید شده است. مثلا برای ضبط صوت در ابزار آلات مختلف موسیقی نمی توانید از یک مدل میکروفن استفاده نمایید. شما باید با توجه به کیفیت صدای مورد نیاز، میزان مقاومت لازم برای میکروفن و شرایط کاری موجود، شاخص کیفیت میکروفن را بسنجید.

میکروفن استودیویی

میکروفن استودیویی

 

انتخاب بهترین میکروفن با توجه به شرایط کاری

این مورد با توجه به نوع کاربرد از دستگاه مشخص می شود. در ادامه به بررسی دو مورد از کاربرد های میکروفن های استودیویی می پردازیم.

مناسب ترین میکروفن استودیویی جهت ضبط صدای گیتار

در این مورد بهتر است از میکروفن های چند جهته استفاده کنید. در صورت عدم دسترسی به این نوع میکروفن ها توصیه می شود که از چندین میکروفن جهت ضبط بهتر صدا استفاده نمایید.

برای ضبط صدای گیتار میکروفن های کاندنسر و داینامیک پیشنهاد می شوند. با این تفاوت که هر یک را باید با شرایط خاصی مورد استفاده قرار داد. برای میکروفن کاندانسر سعی کنید که آن را با فاصله از اسپیکر قرار دهید در حالی که این شرایط برای میکروفن داینامیک برعکس می باشد و باید نزدیک آن قرار گیرد.

میکروفن مناسب برای ضبط وکال

این مورد به نظر وکالیست بستگی دارد. مناسب ترین میکروفن برای این مورد معمولا نوع کاندانسر می باشد. این نوع دارای دیافراگم بزرگ است. در حالت دیگر بهترین ترفند می تواند استفاده از سه تا چهار میکروفن باشد تا بتوان به بهترین نتیجه دست یافت. این روش به وکالیست کمک می کند که هر بخش از ضبط را با مناسب ترین آن ها به انجام برساند. حتی می تواند با این روش بهترین میکروفن را برای انجام کار انتخاب نماید.

سخن آخر

در این محتوا با میکروفن های استودیویی و ویژگی شان آشنا شدید. اکنون با توجه به شرایط کاری، میزان بودجه و میزان حساسیت کار می توانید بهترین میکروفن را انتخاب کنید. البته لازم به ذکر است که اگر بودجه بالایی را برای این کار در نظر نگرفته اید در انتخاب برند میکروفن نیازی نیست که حساسیت زیادی به خرج دهید زیرا تنها تفاوت آن ها در کیفیت تولید می باشد. شما فقط شرایط کاری و زمینه فعالیت خود را در نظر بگیرید.

این مورد را نیز در نظر داشته باشید در صورتی که بخواهید در زمینه ی کاری بسیار منحصر به فرد باشید باید میزان بودجه ی قابل توجهی نیز برای خرید بهترین میکروفن صرف کنید.